Tietosuojaseloste

Tiedot kerätään ja tietoja käsitellään asiakassuhteen ylläpitämistä ja hoitamista, laskutusta ja mahdollista markkinointia varten. Asiakkaalta kerätään nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite. Tietoja kerätään vain rekisterinpitäjän omassa toiminnassa. Tilitoimistolle toimitetaan kirjanpitoon tarvittava materiaali.

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta itseltään asiakasprosessin eri vaiheissa asiakastapaamisissa/valmennustilanteissa, rekisterinpitäjän kotisivujen yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta (Sinun Polkusi Facebook-sivu, Sinun Polkusi Instagram) ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Kirjallisena olevat henkilötiedot säilytetään lukitussa, vain rekisterinpitäjän käytössä olevassa työhuoneessa, lukitussa laatikostossa. Sähköiset tiedot säilytetään salasanalla suojatussa rekisterinpitäjän puhelimessa sekä salasanalla ja F-Securella suojatussa tietokoneessa. Sinun Polkusi internet – sivut on SSL – suojatut. Tietoja ei luovuteta muille tahoille.

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkastaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

Laadittu 24.5.2018, päivitetty 28.10.2018

Rekisterinpitäjä

Sinun Polkusi

Y-Tunnus 2770660-1

Postiosoite

Valto Käkelänkatu 4-6 A12

53130 Lappeenranta

 

Toimipaikka / vastaanottotila

Valtakatu 40, 4 kerros

53101 Lappeenranta

Tietosuojavastaava

Taru Järvinen

040 761 0432

taru@sinunpolkusi.fi