Pala polkuani

Kaikki saa alkunsa unelmasta. Niin on myös Sinun Polkusi.

Muistan sen marraskuisen tiistai-illan vuonna 2014, kun minulle tuli vahva tunne siitä, että haluan itselleni jotakin uutta. Halusin täydentää osaamistani, halusin panostaa itseeni. Löysin elämäntaidon valmennuksen ystäväni kautta jo opiskellessani terveydenhoitajaksi ja ajattelin silloin, että tämä on minun juttuni ja joskus minäkin olen vielä valmentaja. Selvittelin valmennusopintojen mahdollisuutta aina silloin tällöin ja annoin asian hautua mielessäni. Kohdallani asiat etenivät juuri oikeaan aikaan, pitkäaikainen haaveeni toteutui ja pääsin Jyväskylän kesäyliopiston vuoden mittaiseen koulutukseen. Tämä vuosi oli minulle hyvin tärkeä, niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisesti. Valmennuksessa minua kiehtoo erityisesti sen ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys. Parasta valmennuksessa on sen tuomat oivallukset. Olen saanut myös itse valmennusta ja löytänyt sen avulla runsaasti työkaluja arkeeni ja oivaltanut uuden tavan suhtautua elämään – myös sen vuoksi puhun tämän puolesta.

Olen herkästi innostuva ja vahvasti tunteva tyyppi. Monenlaiset kokemukset ja vaiheet ovat tuoneet minut juuri tähän ja tällaiseksi. Nautin pienistä arkisista asioista, kohtaamiset tekevät minut iloiseksi. Hymy ja nauru kulkevat matkassani. Olen ollut lapsesta asti kiinnostunut ihmisten elämäntarinoista ja kokemuksista. Ihmisen mieli, tunteet ja ihmissuhteet ovat mielestäni hyvin mielenkiintoisia. Näen ihmisen kokonaisuutena. Sydän, mieli ja keho ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa. Meillä kaikilla on viisas sydän, joka tietää vastaukset ja oikean suunnan. Puhun omannäköisen elämän merkityksestä ja rohkaisen ihmisiä kuuntelemaan itseään. On mahtavaa olla mukana valmennettevan polulla ja nähdä hänen onnistumisensa.

Valmennukseni perustuu aina luottamuksellisuuteen ja yksilöllisyyteen. Luokseni olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Olen valmentajana Sinua varten!