Ryhmävalmennus

”Lähdin ensimmäistä kertaa kokeilemaan lifecoachausta Tarun vetäessä meille ryhmävalmennusta. Odotin innolla mitä tulevan pitää koska en ollut kovin tietoinen alasta tai siitä mitä se edes pitää sisällään. En välttämättä odottanut yhden kerran vielä muuttavan omaa elämää, mutta olin avoin sille mitä tämä voisi tuoda tullessaan.


Tämä ensimmäinen valmennuskerta kuitenkin avasi silmäni näkemään monet asiat elämässäni toisin. Jatkoin näiden käsiteltävien asioiden työstämistä valmennuksen jälkeen ja näin vuotta myöhemmin voisin sanoa, että on isolta osin Tarun ansiota, että tietyt osa-alueet elämässäni ovat parantuneet sekä menneet haluamaani suuntaan. 
Asiat olivat tavallaan odotustilassa kunnes Tarun työkalujen avulla uskalsin lähteä toteuttamaan niitä.Taru on erittäin ammattitaitoinen valmentaja. Tarun positiivisuus ja rauhallisuus antaa itselle todella paljon. Ja Tarun kertomat ideat ja vinkit käsiteltävien tilanteiden hoitoon saivat itseni ymmärtämään monet ns. Keskenolevat asiat paremmin.Voin koko sydämestäni ja lämpimästi suositella kaikille Tarun palveluita. Lähde rohkeasti mukaan koska itsekin alussa olin mukana ihan mielenkiinnosta alaan. Nyt olen tehnyt isojakin muutoksia elämässä tästä rohkaistuen.

Taru osaa valita ne työkalut joilla siun on itse hyvä lähteä työstämään siun elämää ja asioita.”

Yhteistyökumppani

”Olemme tehneet Tarun kanssa yhteistyötä erilaisten hyvinvointivalmennusten parissa. Joka kerta työskennellessämme saan itse voimaa siitä miten Taru osaa ottaa asiat järkevästi ja aina käsitellä kaikki eri kantilta. Taru on ihanan valoisa ja yhteinen työntekomme ei tunnu edes työltä, koska saan joka kerrasta myös itse irti jotain uutta. Tarulla on moneen elämäntilanteeseen neuvo tai vinkki kuinka sitä työstää eteenpäin. Tarun hymy tarttuu varmasti ja hänen ammattitaitonsa välittyy aina hänen tehdessään työtä. Taru osaa ottaa tilanteen huomioon ja käyttäytyä tarvittaessa hyvinkin vakavasti mutta myös tilanteen salliessa olla ihanan rento ja tehdä työtä ilon kautta ihanan positiivisella asenteella. Tarulla on paljon ihania ja upeita ideoita ja aito auttamisen halu välittyy hänen tekemisestään. Näin yhteistyökumppanina hänen työtään seuranneena suosittelen jokaiselle hänen palveluitaan!”

Yksilövalmennus

”Taru on helposti lähestyttävä, empaattinen ja rehti persoona, jonka positiivisuus tarttuu huomaamatta itseenkin. Valmennukseen lähtiessäni _ en oikein edes tiennyt, mitä kaipasin, mutta Taru sai herkästi kiinni kipukohdistani ja toiveistani. Pian pystyinkin muodostamaan tavoitteita tulevalle. Tarulta saamani työkalut sujahtivat helposti aivan tavalliseen arkeeni, ja aloinkin yllättävän nopeasti huomata muutosta omassa ajattelussani ja arjenhallinnassani. Saamiini työkaluihin on ollut helppo palata myöhemminkin, joten valmennuksen hyödyt ovat olleet todella kauaskantoiset. Voin lämpimästi suositella valmennusta Tarun kanssa!”